Κατασκευαστική Εταιρεία Πόρτο Χέλι – Brodimas

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Τελευταία ενημέρωση 15/03/2021

Το brodimas.com αποτελεί την ηλεκτρονική σελίδα της Γ. Μπροδήμας ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. με έδρα το Πόρτο Χέλι Αργολίδας η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία μαρμάρου καθώς και στην εμπορία ειδών υγιεινής και πλακιδίων. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας δηλώνει στο καταναλωτικό του κοινό ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την πιστότερη και πληρέστερη απεικόνιση των προϊόντων που περιέχει τόσο σε επίπεδο πληροφοριών όσο και σε επίπεδο οπτικού υλικού.

Ο πελάτης πριν προβεί σε οποιαδήποτε παραγγελία οφείλει να ενημερώνεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό τόσο για τα χαρακτηριστικά του εμπορευόμενου προϊόντος όσο και για τους τρέχουσες τιμές και καταστάσεις διαθεσιμότητάς τους όπου είναι αυτό προσβάσιμο. Τα δεδομένα περιγραφής του κάθε προϊόντος υπάρχουν για να αμβλύνουν το μειονέκτημα τους έλλειψης φυσικής επαφής με το εμπορευόμενο αντικείμενο πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Χρήστες της ιστοσελίδας brodimas.com

Ο χρήστης της ιστοσελίδας δεσμεύεται ως προς την ορθή, μη κακόβουλη χρήστη της ιστοσελίδας brodimas.com. Το brodimas.com  διατηρεί το δικαίωμα να προφυλάσσει με κάθε νόμιμο μέσο την εταιρική του φήμη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του.

Περιεχόμενο ιστοσελίδας

Το brodimas.com απαγορεύει την αναδημοσίευση οποιασδήποτε μορφής μέρους ή όλου του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε οποιοδήποτε άλλο μέσο χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του. Τα λογότυπα των συνεργαζόμενων κατασκευαστών και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των ίδιων των κατασκευαστών (παραγωγικές εταιρείες) και παρέχονται στο brodimas.com για αποκλειστική χρήση μέσα από τον διαδικτυακό του τόπο.

Το brodimas.com διατηρεί το δικαίωμα άρνησης παροχής πρόσβασης ή προϊόντων σε περιπτώσεις όπου παρουσιάζεται έκδηλο το ενδεχόμενο κακόβουλης χρήσης τους ιστοσελίδας του.

Παραγγελίες Online

Το brodimas.com παρέχει στους εγγεγραμμένους χρήστες του τη δυνατότητα παραγγελίας των ειδών μέσω πολλαπλών τρόπων παράδοσης και πληρωμής, η  επιστροφή των οποίων γίνεται δεκτή υπό προϋποθέσεις εντός 20 ημερών (ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία). Ταυτόχρονα οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το ιστορικό των παραγγελιών τους και να αλλάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα καθώς και να επεξεργάζονται το βιβλίο διευθύνσεών τους. Οι χρήστες δεσμεύονται στο να προβαίνουν σε καλόπιστη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Το brodimas.com διατηρεί το δικαίωμα να επεμβαίνει και να διαγράφει ακόμα περιεχόμενο που αποδεικνύεται νομικώς μεμπτό προφυλάσσοντας έτσι τον διαδικτυακό του τόπο.

Προσωπικά Δεδομένα

Το brodimas.com δεσμεύεται ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών οι οποίοι εγγράφονται στο ηλεκτρονικό του σύστημα, ουδέποτε και για οποιοδήποτε σκοπό δύνανται να παραχωρηθούν σε τρίτους. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών τους παρούσας ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας μεταξύ τους ιστοσελίδας brodimas.com και του τελικού χρήστη.

Το brodimas.com διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται και να εμπλουτίζει τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες καλούνται να ελέγχουν τακτικά την προκείμενη περιοχή.

Font Resize
909090